Dirondy               info@dirondy.nl                          tel: 0647909653                          KVK 68848471                     BTW NL024258350B01                 CREBO 25541       

    Wie zijn wij?


Dirondy


Dirondy is ontstaan door onze liefde voor de roofvogels. We zijn beide hobbisten met een passie voor de vogels, valkerij en de bijbehorende levensstijl.


Dagelijks zijn wij bij onze vogels te vinden en genieten van hun vlucht en karakter. Er is niets mooiers dan te werken met een roofvogel of uil. Wij voelen ons dan ook bevoorrecht om met deze dieren te werken.


Onze passie willen wij graag met u delen. Door het geven van de juiste kennis aan mensen willen wij  begrip kweken zodat deze dieren ook in het wild kunnen blijven bestaan. Wij hebben ons dan ook vooral gericht op het educatieve gedeelte en geven voorlichting op scholen.

Tevens verzorgen wij braderien, markten, kinderfeestjes en demonstraties.


Antoinette van Kruijsbergen


Mijn naam is Antoinette van Kruijsbergen. Van kleins af aan ben ik al met dieren bezig. Dit begon met honden en parkieten en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de uilen en roofvogels.

Ik heb de opleiding dierverzoring niveau 4 en de opleiding Eco en Wildlife gevolgd en deze met een diploma afgerond.


Wanneer je met dieren werkt heb je veel tijd en geduld nodig. Het ene moment hoef je maar te knikken en ze doen wat je wilt, maar dat kan het volgende moment zo weer over zijn. Dit vind ik het leukste aan werken met dieren en zo blijft iedere dag weer een uitdaging.Ton van Kruijsbergen


Graag wil ik u mij even voorstellen:

Ik ben Ton van Kruijsbergen en ben in 1962 geboren. Al mijn hele leven woon ik in Boven leeuwen, waar mijn fascinatie voor vogels al vroeg begon.


Nadat mijn dochter Antoinette haar eerste Europese Oehoe kocht, werd het ook mijn hobby. Ik vond het prachtig om met zo’n mooie en grote vogel bezig te zijn. Verder is het leuk om de vogels aan anderen te laten zien en ze er kennis mee te laten maken, vooral als ze tijdens een show op hun hand worden gezet. Je ziet de kinderen, maar ook bij de volwassenen, vol trots poseren. Kortom, een prachtig hobby,  waarmee je ook andere mensen, van groot tot klein, dik of dun, met of zonder beperkingen, een mooie herinnering mee geeft.Onze Vogels


Wij werken dagelijks met onze vogels en kennen ze dan ook door en door. Het welzijn van onze dieren staat absoluut voorop.   


Laatste update: 08-04-2017